Skip to main content

Hoe vaak worden er nieuwe beelden toegevoegd?

De VRelax app wordt ongeveer 1-2 maal per jaar uitgebreid met nieuwe content en mogelijkheden. Alle updates vallen onder onze licentie en komen automatisch beschikbaar voor gebruikers.

Zitten nieuwe beelden bij de licentieprijs inbegrepen?

Ja. Alle updates, zowel softwarematig als content vallen onder de jaarlicentie en komen automatisch beschikbaar voor gebruikers. Je betaalt hiervoor dus niks extra.

De beelden zijn niet even scherp als wat ik zie op internet. Hoe komt dit?

Onze beelden worden in 360° in 8K resolutie of hoger opgenomen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen binnen de huidige stand van de VR-techniek. De scherpte wijkt hierin af van wat je gewend bent van TV of computerschermen omdat deze 8K video rondom de gebruiker wordt geprojecteerd. Dus feitelijk kijk je in VR binnen een 360° video constant naar een deel hiervan van ±4K resolutie of lager. Daar komt bij dat de kwaliteit van de lenzen van de huidige VR brillen niet altijd even scherp zijn.

Maar de ontwikkelingen van Virtual Reality gaan razend snel en VRelax loopt voorop als het aan komt op het inzetten van de laatste technieken. Dus als de hardware beter wordt, dan wordt onze app en daarmee jouw beleving ook beter! Dat is een mooi vooruitzicht 🙂

Ik mis nog bepaalde onderwerpen van video’s. Waar kan ik ideeën heen sturen?

We horen graag jouw ideeën om onze app en de beelden beter te maken. Stuur deze naar info@vrelax.com en we gaan ermee aan de slag!

Waarom kiezen jullie voor natuurbeelden?

Vanuit wetenschappelijk onderzoek is ruimschoots beschreven dat natuurbeelden in staat zijn om het menselijk brein af te leiden en te helpen ontspannen. Tijdens deze webinar vertelt Prof. dr. ir. Geke Ludden van de Universiteit Twente hier meer over vanaf 23.10 min.

Is er een overzicht van alle interactieve content en waar deze te vinden is?

Voor VRelax klanten is er een contentkaart beschikbaar die gebruikt kan worden om samen met een VRelax gebruiker makkelijk keuzes te maken over wat je wilt gaan kijken. Deze kan opgevraagd worden bij onze sales afdeling. Deze bieden wij bewust niet aan omdat er veel partijen ons proberen te kopiëren.

Kijk op de beleven pagina voor een impressie van onze beelden.

Wat is het verschil tussen jullie VRelax video’s en ontspanning video’s op YouTube?

Al onze video’s zijn speciaal ontwikkeld om mensen met klachten te helpen ontspannen. Ze zijn prikkel-arm, laagdrempelig en uitgebreid getest in focusgroepen met patiënten en wetenschappelijk onderzoek. Zo zijn onze app en onze beelden ontwikkeld om gebruikers optimaal te helpen ontspannen en daar zijn we uniek in.

Ons in-house productieteam heeft ruim 10 jaar wereldwijde ervaring met het produceren van dit soort beelden en zij gebruiken een set regels die ervoor zorgen dat onze beelden zo goed werken.

Close Menu