Skip to main content

Kan ik VRelax als privépersoon bestellen?

Vanwege ons hoge serviceniveau en begeleiding is het voor ons niet mogelijk op particulieren te bedienen. We zijn druk bezig om VRelax ook beschikbaar te maken voor privépersonen en raden je tot die tijd aan om samen met je behandelaar een VRelax demo aan te vragen.

Wat is de prijs van een VRelax VR-bril?

Klanten schaffen eerst de bril aan voor 399,- euro en dat zijn eenmalige kosten. Voor onze toepassing hanteren wij een jaarlijks licentiemodel. Je krijgt daarmee toegang tot de VRelax app en alle nieuwe content, updates en functionaliteiten die nog volgen. Omdat de app nog volop wordt doorontwikkeld zal je zien dat de technologie steeds verder komt. Onze verschillende pakketten vind je hier.

Hoe lang kan ik VRelax gebruiken na aankoop?

We werken met jaarlicenties, dus je kan een jaar gebruik maken van de VRelax app en alle nieuwe content, updates en functionaliteiten die binnen dat jaar volgen.

Ben ik gebonden aan de jaarlicentie of kan ik ook per maand gebruik maken van VRelax?

Om voldoende tractie te krijgen met VRelax binnen jouw organisatie is een jaar vaak een goede periode. Alleen bij hoge uitzondering bieden we ook halfjaar licenties aan als dat in goed overleg passender is voor jouw project.

Ontvang ik automatisch updates van de VRelax-app na aankoop?

Ja. Vergelijkbaar met apps op je telefoon voeren wij zo nu en dan updates uit met fixes, nieuwe functionaliteit en extra content.

Stopt de software automatisch na een jaar?

We nemen meestal 2-3 maanden van te voren contact op om een eventuele verlenging te bespreken en verlengen nooit automatisch zonder toestemming.

Wat kost een losse VR-headset?

De PICO G2 Enterprise is beschikbaar voor €399,- en moet eenmalig worden aangeschaft om VRelax te kunnen gebruiken. Voor de Quest 2 vragen we €449,-.

Verzenden jullie ook buiten Nederland?

Ja, wij zijn blij dat wij onze klanten wereldwijde verzending kunnen aanbieden.

Worden de VRelax kosten ook vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Via de werkgever kan in sommige gevallen vergoeding worden geregeld bij de zorgverzekeraar. Samen kunnen we zien of dit bij jouw werkgever het geval is.

Ik zit in het buitenland. Moet ik Nederlandse BTW betalen?

Ja, helaas moeten we dat op de rekening zetten. De ‘dienst’ wordt namelijk in Nederland geleverd en dan moet je ook in Nederland BTW betalen. Als je in aanmerking komt om de BTW terug te vorderen, dient dit bij de Belastingdienst in Nederland teruggevraagd te worden.

Wat zijn jullie IBAN en BIC?

IBAN: NL81RABO0342007696 / BIC: RABONL2U

Ik heb besteld. Wanneer heb ik mijn VRelax bril in huis?

Onze verzendtijd bedraagt maximaal drie werkdagen tenzij anders overeengekomen.

Biedt VRelax een niet tevreden geld terug garantie?

Nee. Wij zorgen van tevoren dat het product aansluit op de behoeftes en helpen bij de implementatie. Het is voor ons niet mogelijk om na zo’n traject alle kosten terug te nemen.

Kan ik mijn bestelling komen afhalen?

Nee. Alle VRelax zendingen worden vanuit ons logistiek centrum verstuurd vanuit logistieke en administratieve redenen.

Kan ik achteraf betalen?

Jazeker! U plaatst uw order en betaalt binnen 30 dagen na levering. Bij een eerste bestelling vragen wij aan bedrijven ons een uittreksel uit het handelsregister te doen toekomen.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Neem contact op met onze servicedesk via +31(0)50 2110 142. Houdt uw ordernummer bij de hand. Zij zullen met u de retournering afhandelen en sturen instructies via de mail.

De VRelax VR-bril is binnen, maar is beschadigd of kapot.

Neem contact op met onze servicedesk via +31(0)50 2110 142. Zij zullen met u de retournering afhandelen en sturen instructies via de mail. Houdt hiervoor uw factuurnummer bij de hand!

Close Menu