Algemeen

Voor iedereen die graag wil ontspannen. VRelax is gemaakt voor verminderen van stress. Als je de bril opzet kom je in mooie natuurlijke omgevingen. Mensen die VRelax gebruiken geven aan dat ze er rustig en ontspannen van worden. Met VRelax vergeet je even je zorgen.

Ja, het helpt en het is heel fijn, zeggen veel mensen die het gebruiken. Je kunt hun verhalen horen en bekijken op de website. We hebben VRelax ook wetenschappelijk onderzocht. Spanning en angst daalden direct sterk bij mensen met psychische problemen, en hun stemming verbeterde. VRelax werkte beter dan gebruikelijke ontspanningsoefeningen.

Je kunt VRelax veilig gebruiken. Sommige mensen kunnen bij Virtual Reality een beetje misselijk of duizelig worden. Als je de bril afzet is dit vervelende gevoel binnen enkele minuten weer verdwenen.

Ja zeker! Verschillende bedrijven hebben een VRelax ruimte gemaakt, waar werknemers VRelax in hun pauze kunnen gebruiken. Werkstress wordt lager en productiviteit hoger als je af en toe een paar minuten kan ontspannen. We gaan nog onderzoeken of VRelax ziekteverzuim kan verlagen en burn out kan voorkomen.

Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de onderzoeken die lopen. Er staat bij als er mensen nodig zijn voor een onderzoek en hoe je je kunt aanmelden.

We zijn steeds bezig VRelax te verbeteren. Dat doen we door nieuwe films te maken, maar ook met het toevoegen van extra mogelijkheden. Als er tijdens de looptijd van je licentie een nieuwe versie beschikbaar komt kan je deze gratis downloaden.

VRelax wordt gebruikt in ziekenhuizen, psychologen praktijken, instellingen voor mensen met een verstandelijke beperkingen, verpleeghuizen, fysiotherapie praktijken, enzovoort. Heel divers dus! Wij geven op maat advies hoe VRelax in jouw werkomgeving gebruikt kan worden. We kunnen een implementatie traject op locatie verzorgen.

Bekijk hier onze Privacy Verklaring om uitgebreid inzicht te krijgen over hoe wij met uw gegevens om gaan.

Bestellen en bezorgen

Onze verzendtijd bedraagt maximaal 3 werkdagen.

Voor verzending binnen Nederland berekenen wij €7.81 (excl. btw) €9.45 (incl. Btw).

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf te laten ophalen.  Afhaaladres: VRelax B.V. Emmaplein 1, 9711AP Groningen.

Ja, wij zijn blij dat wij onze klanten wereldwijde verzending kunnen aanbieden.

Het kan voor komen dat een bestelling persoonlijk contact vereist. Is dit het geval? Neem dan contact op met onze salesvertegenwoordigers op 050-2110142. Wij helpen u graag verder.

Garantie en reparatie

Nee. Wij zorgen van tevoren dat het product aansluit op de behoeftes van de afnemer. Hiervoor wordt vooraf een fysiek bezoek gebracht of een telefonische intake gehouden met de klant. Zo weet je zeker dat het product aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Nee, er zit geen garantie op de bovengenoemde accesoires. VRelax verstrekt alleen 1 jaar fabrieksgarantie op de Oculus Go VR bril. Wil je meer weten over garantie? Lees er meer over in de voorwaarden.

Dat is erg vervelend en uiteraard niet de bedoeling. Voor beschadigde artikelen kun je contact opnemen met onze servicedesk op 050-2110142. Houdt hiervoor je ordernummer bij de hand. Zij zullen met jou de retournering afhandelen en zullen instructies sturen via de mail.

Uw aankoopfactuur wordt per e-mail verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres.

Betalen

Betaling kan alleen plaatsvinden via onze webshop en wordt online afgehandeld door Molly Payments. Je kunt betalen met iDeal, PayPal en creditcard.

Ja, je plaatst jouw order en betaalt binnen 30 dagen na levering. Is het je eerste bestelling? Dan vragen wij bij om ons een uittreksel uit het handelsregister toe te sturen. Dit kan via de mail of per post.

IBAN: NL43 RABO 0369 2468 53 / BIC: RABONL2U

De wet- en regelgeving geeft aan dat de leverplaats van de ‘dienst’ bepalend is voor de vordering van de BTW. Omdat onze producten en diensten worden geleverd vanuit Nederland, moet hierover BTW worden berekend. In sommige gevallen kun je deze BTW terugvragen. Neem hiervoor contact op met de uw belastingadviseur.

Retourneren en annuleren

Neem contact op met onze servicedesk op tel nummer 050-2110142. Houdt uw ordernummer bij de hand. Zij zullen met u de retournering afhandelen en sturen instructies via de mail. Lees alvorens u het product gat retourneren hier onze voorwaarden t.a.v. deze procedure.

Installatie

Als de gebruikershandleiding geen oplossing biedt dan kun je contact opnemen met dit nummer: 050-2110142.