Algemeen
Aankoop
Gebruik
Support
Onderzoek
Meekijk App
Dashboard

Voor iedereen die graag wil ontspannen. VRelax is gemaakt voor verminderen van stress. Als je de bril opzet kom je in mooie natuurlijke omgevingen. Mensen die VRelax gebruiken geven aan dat ze er rustig en ontspannen van worden. Met VRelax vergeet je even je zorgen.

Nee. VRelax is specifiek ontwikkeld voor Virtual Reality doeleinden. Daarvoor is een VR-bril nodig.

Jazeker! Mail naar info@vrelax.com en omschrijf duidelijk je behoefte en probleemstelling. Dan kijken we vervolgens samen hoe we VRelax een goede plek kunnen geven binnen je werkomgeving.

Ja hoor, dat is zeker mogelijk! Ons sales team begeleid jouw organisatie graag in hoe VRelax het beste kan worden geïmplementeerd en gebruikt op de werkvloer.

Indien gebruik wordt gemaakt van het VRelax dashboard dat bedoeld is om inzicht te krijgen in het herstel van een gebruiker, moeten wij gebruikersdata verzamelen.
Deze data is echter nooit te herleiden naar een privé-persoon, omdat de data is gekoppeld aan gebruikerscodes. Alleen een dashboard-administrator kan de connectie leggen tussen de gebruikersdata en de gebruiker, door de data uit het VRelax-dashboard manueel te vergelijken met informatie over deze gebruiker uit een ander systeem zoals een EPD (elektronisch Patiënten Dossier).

Nog niet. Wij verwachten begin 2021 onze app gereed te hebben voor de Oculus Quest en mid. 2021 voor de Pico.

Natuurlijk is dit mogelijk! Verschillende bedrijven hebben een VRelax-ruimte gemaakt, waar werknemers VRelax in hun pauze kunnen gebruiken.
Werkstress wordt lager en productiviteit hoger als je af en toe een paar minuten kunt ontspannen. We gaan nog onderzoeken of VRelax ziekteverzuim kan verlagen en burn-out kan voorkomen.

VRelax wordt gebruikt in ziekenhuizen, psychologiepraktijken, instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking, verpleeghuizen, fysiotherapiepraktijken, enzovoort. Heel divers dus! Wij geven op maat advies hoe VRelax in jouw werkomgeving gebruikt kan worden. We kunnen een implementatietraject op locatie verzorgen.

Wij leveren voor € 150,-  een hygiënepakket dat bestaat uit:
– een gezichtsmasker van kunstleer
– 25 katoenen wegwerpmaskers
– een hoofdband van kunstleer
– een brillendoekje.

Ons team is een ideale mix van specialisten op het vlak van wetenschap/zorg en media/software. Sinds 2020 heeft VRelax investeerders aangetrokken die geloven in wat wij doen. Dit zijn Carduso Capital en Triade Investment. Meer informatie over ons team vind je hier.