Skip to main content

Emma

Leerling bij Stichting OBO Duin- en Bollenstreek

Emma (8) kan door haar energieke en enthousiaste karakter al gauw overprikkeld zijn in haar hoofd en moeite hebben met concentreren tijdens de lessen op school. Daarnaast is zij nieuwkomer en komt ze uit een dynamieke thuissituatie waar Nederlands niet de moedertaal is.

De conclusie is dat VRelax Emma helpt bij het tot rust brengen van haar overprikkelde brein, spelenderwijs kan leren door de verschillende werelden in de VRelax app te verkennen en bijvoorbeeld de dolfijnen te gaan tellen die ze overal ziet zwemmen. Door vooraf aan de lessen even de VR bril op te doen kan ze veel geconcentreerder het geleerde tot uiting brengen en kennis absorberen. Zo kon Emma na 5 minuten gebruik te maken van VRelax zonder enige moeite de maanden van het jaar benoemen, iets wat haar vooraf niet lukte!

Close Menu