Skip to main content

Marlies Nauta

Logistiek medewerker internationaal transportbedrijf

Mijn vader is na een jarenlang ziektebed overleden. Kort daarna verloor ik mijn hond, moest ons gezin verhuizen en kwam Covid-19 om de hoek. Sindsdien heb ik veel last van depressieve gedachten. Ik lach altijd, zoals op de foto, maar mijn muren zijn helemaal ingestort van binnen. Ik zit midden in een rouwproces en tegelijkertijd eist mijn werk de volledige aandacht. Dus nu moet ik uitgeblust thuiszitten en heb ik iedere week een afspraak met een psycholoog. Daar belandde ik maanden terug in een fase waarin ik voor mijn gevoel niet verder kwam. Ik zat echt vast dus ben ik zelf gaan Googlen en zo kwam ik VRelax tegen. De psycholoog kende VRelax niet maar heeft het vanuit de organisatie aangeschaft in de hoop dat meer mensen er baat bij kunnen hebben.

Die aanhoudende somberheid van me kan ik met VRelax nu bestrijden zodat ik weer een beetje kan werken. Praten helpt en maakt tegelijkertijd veel los, maar dankzij de combinatie behandeling met de inzet van VRelax aan het einde van een sessie, komt ik echt tot ontspanning. Waar ik nog het meest blij van wordt is dat het gezin thuis weer opleeft als ik ook vrolijker ben. Ik hoop echt dat mensen meer dit soort technieken gaan gebruiken. Nooit gedacht wat voor effect die paarden in de VRelax-bril op mij zouden hebben. Gaaf! Ik zou zeggen: Minder pillen, meer brillen! 🙂

Close Menu