Skip to main content

Anja van der Pol

Life coaching en trainer m.b.t persoonlijke ontwikkeling bij Oh, zit het zo!

Je bent sterker dan je denkt! Dat is het uitgangspunt in de begeleiding die ik aanbied. Mensen komen met heel verschillende issues; zowel privéproblemen als werkgerelateerde problematiek. Er wordt vaak pas hulp gezocht wanneer het water ze echt aan de lippen staat. Stress heeft zich dan al flink opgebouwd. Het is mooi dat ik daarom in de beginfase van een coachingstraject de VRelax bril aan kan bieden. Dagelijks 15 minuten ontspannen is een effectief middel gebleken om de stress te doen afnemen. Vanuit deze ontspanning kan vervolgens het coachingstraject beginnen. Zowel cliënten als werkgevers geven aan enthousiast te zijn over het gebruik van de VRelax bril! Hieronder de ervaring van een cliënt van mij:

“Omdat ik twee weken wachten moest voordat ik het eerste gesprek had kreeg ik van Anja de VR bril. Ik had haar in het kennismakingsgesprek verteld dat ik veel stress heb. Ik was zenuwachtig, snel boos en sliep slecht. Dagelijks keek ik voordat ik ging slapen met de VR bril naar verschillende natuurfilmpjes. Ik sliep daardoor snel er rustig in. Echt fijn! Het heeft mij goed gedaan. Ik werd rustiger in mijn hoofd. Ik zette de bril ook wel eens extra op als ik mij onrustig voelde. Dan voelde ik mij ontspannen.”

Close Menu