Skip to main content

Sven Carree

Teamchef Operationeel Centrum meldkamer Noord-Holland

Ik heb VRelax aangeschaft ten behoeve van de medewerkers die met VRelax tijdens of na het werk kunnen ontspannen. Een van de medewerkers heb ik tijdens zijn re-integratie traject VRelax aangeboden. Zijn ervaringen heeft hij vervolgens aan mij teruggekoppeld:

Als officier van Dienst in het Operationeel centrum (meldkamer) ben ik dagelijks omringt met belletjes, piepjes, pingeltjes, gesprekken en meldingen die voorbijkomen op de schermen. Het is een plek met een erg veel prikkels, externe ruis en veel mogelijkheden die veel vergen van mijn concentratie. Dit zijn prikkels waar ik gevoelig voor ben en deze gedurende de dienst opstapel. Ik stapte gespannen in de auto naar huis met alle risico’s van dien. Lekker thuiskomen was het al helemaal niet… Toen ben ik de VRelax bril gaan gebruiken tegen het einde van mijn dienst. Gewoon 10 minuten tot een kwartier de bril opzetten en mij openstellen en onderdompelen. Mijn ervaring is dat ik nu relaxed in de auto stap en naar huis rij. Ik ben dus scherper in het verkeer en zit minder hoog in emotie of overprikkeling. Dat komt iedereen ten goede. Voor mij is het echt een goede afsluiting van een dienst en blijf dit ook volhouden! Ik ben een redelijk nuchtere politieman en daarom niet snel vatbaar voor dergelijke oplossingen maar de Vrelax bril werkt echt en geeft direct resultaat na gebruik.

Close Menu