Skip to main content

Merle Zandvliet

Deskundige infectiepreventie Ijsselland Ziekenhuis

Afgelopen jaar heb ik samen met andere zorgprofessionals heel veel gewerkt wegens de Covid-19 situatie. Elke dag was hectisch en dagelijks stond ik contant ‘aan’. We kregen de mogelijkheid om de VRelax brillen te testen. Opvallend was dat ik direct tot ontspanning kwam, iets wat mij voorheen totaal niet lukte. Je wordt op een heel prettige manier zowel qua geluid als beeld meegenomen naar totaal andere werelden om je gestreste brein en lichaam te kalmeren. Ik voelde me vrij om met de dolfijnen te gaan zwemmen in de bril. Ik werd hier gewoon emotioneel van, zo mooi en rustgevend. Nadat ik de bril had opgezet kwam ik tot de realisatie dat ik het patroon van constant ‘aan’ staan op een gezonde manier had doorbroken. De emotie die ik hier voelde was erg positief en leek wel versterkt te worden door de VRelax bril.

Voor mij en ook mijn collega’s viel op dat de bril en app gebruiksvriendelijk zijn. Je kan op een ontspannende manier de verschillende werelden verkennen en het werkt heel intuïtief. Ik zou de VRelax bril oprecht aanraden aan al mijn collega’s die deze behoefte voelen, maar zeker ook aan de mensen in mijn privé omgeving. Je gunt een ander deze ontspannende ervaring gewoon!

Close Menu