Skip to main content

Leer jij goed

met stress om te gaan?

VRelax voor het onderwijs

Ben jij studentenpsycholoog, ARBO Psycholoog, verzuimcoördinator, bedrijfsarts, HR manager, vitaliteitscoach of teamleider, of innovator binnen het (S)BO, (S)VO, MBO, HBO of een universiteit? Ervaren jouw medewerkers of studenten stress, of andere mentale of fysieke klachten als gevolg van prestatiedruk of andere psychosociale problematiek? Dan is VRelax een geschikt alternatief voor jouw studenten en of medewerkers.

Of ben jij bezig met de vernieuwing van het onderwijs binnen jouw instelling of vindt jij dat dit moet gebeuren? VRelax heeft veel lessen geleerd binnen de zorg en het bedrijfsleven, en heeft een geschikt product waarmee het onderwijs grote stappen kan maken in de vernieuwing van het onderwijs.

Het probleem

De mentale gezondheid bij zowel studenten als werknemers in het onderwijs is enorm achteruit gegaan. Collega’s die in het onderwijs werken hebben een grotere kans om in een burn-out te raken vergeleken met het gemiddelde. Daarnaast zijn de studenten of leerlingen die hier studeren of leren ook vaker psychisch ongezond. En als laatste is er een nood om te innoveren in het onderwijs om toekomstbestendig werken een realiteit te maken.

De oplossing

Wij vinden dat de mentale overbelasting in onze maatschappij vraagt om nieuwe innovatieve oplossingen zoals VRelax. Hiermee kunnen we kosten en wachtrijen terugdringen en de mentale toestand van mensen met mentale problemen verbeteren. Dit doen wij door in co-creatie met eindgebruikers, wetenschappelijk onderzoek, goede service en implementatie een slimme Virtual Reality app te bouwen, die ontspanning en verlichting brengt.

Onze Virtual Reality app vermindert stress en negatieve emoties, en verhoogt de positieve emoties. Het zorgt aantoonbaar voor beter herstel van psychiatrische klachten, minder pijn, verbeteren van coping en het versterken van autonomie en zelfcontrole. De mentale batterij laadt weer op!

Lees het VRelax@work onderzoek

Bewezen effectief op
de werkvloer

  • 40% minder stress binnen 10 minuten
  • Bewezen toename in werkvreugde en productiviteit
  • Direct te gebruiken bij mentaal overbelast personeel
  • Begeleiding bij gebruik op de werkvloer door VRelax
  • Bewezen effectief tegen stress, angst en burn-out
  • Winnaar beste MedTech Innovatie 2021
  • Korting voor Zilveren Kruis klanten

Volgens feedback van studenten leidt het gebruik van VRelax tot betere slaap. Ze melden dat het dragen van de bril in de avond hen helpt om rustiger te worden en minder prikkels te ervaren, waardoor ze beter kunnen inslapen.

Karmen HilboesenProgrammasecretaris Vitaliteitscampus / Alfa-college

Klant worden?

Ben je geïnteresseerd hoe VRelax past binnen jouw organisatie? Bekijk de video om te zien hoe we je kunnen helpen om VRelax te implementeren op de werkvloer. Wij vinden voor jou de beste aanpak en we hebben veel ervaring met de implementatie. Dus laat je gegevens achter of neem direct contact op, wij doen de rest.

+31 (0) 50 211 0142 / info@vrelax.com

Close Menu