Skip to main content

Meer brillen,

minder pillen!

VRelax komt naar jou toe!

Onze huidige app, prijzen en logistiek zijn nog niet ingericht op het bedienen van consumenten. Ons team werkt hard om VRelax voor consumenten beschikbaar te maken in de Oculus en Pico app stores. De VRelax app voor bedrijven is wel beschikbaar voor consumenten en bevat alle features die we momenteel hebben. Zodra we meer nieuws hebben laten we dit weten.

Ondertussen maken we tal van nieuwe features, en veel nieuwe content, zodat je straks niks te kort komt voor optimale ontspanning in huis. Ook onze stressmeting features (biofeedback) maken we beschikbaar, zodat je via ons dashboard volledig inzicht krijgt in de effecten van VRelax op jouw lichaam en geest.

Hoe krijg je VRelax thuis?

Wil je nu al graag aan de slag met VRelax? Dan kan dat vanaf €1195,- per jaar. Veel indiviuele consumenten maken al gebruik van VRelax. Dit helpt ons enorm om de app te verbeteren. Hieronder kan je VRelax direct aanschaffen. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op, zodat je gelijk kan starten met VRelax!

Vertel je behandelaar over VRelax

Word je momenteel behandeld door een psycholoog en wil je toch heel graag gebruik maken van VRelax? Vraag dan je behandelaar of de organisatie met ons contact wil opnemen. Wil je zelf alvast wat handige informatie delen met je behandelaar? Op onze download-pagina vind je een handig overzicht van alle informatie.

Close Menu