Meer brillen,

minder pillen!

VRelax komt naar jou toe!

Ons team is hard aan het werk om VRelax voor particulieren beschikbaar te maken via de Oculus en Pico app stores. We zien de behoefte voor particulier gebruik groeien en werken samen met zorgverzekeraars er hard aan om dit product vergoed te krijgen. Het komende jaar zullen we hiervoor eerst onze apps samen met service & support inrichten op de behoeftes van particulieren en proberen dit zo snel mogelijk beschikbaar te hebben.

Ondertussen maken we tal van nieuwe features, en veel nieuwe content beschikbaar, zodat je straks niks te kort komt voor optimale ontspanning in huis. Ook onze stressmeting features (biofeedback) maken we beschikbaar, zodat je via ons dashboard volledig inzicht krijgt in de effecten van VRelax op jouw lichaam en geest.

Meld je aan en wordt een
VRelax expert

VRelax doet continu onderzoek en is elke dag de apps aan het verbeteren. In de aanloop naar het beschikbaar maken van onze apps voor particulieren, kunnen we daarom goed jouw hulp gebruiken! Stuur ons een bericht en meld je aan om deel te nemen aan onze testgroepen. Zo krijg je ook inspraak in waar wij naartoe bewegen.

Laat jouw behandelaar kennis
maken met VRelax

Word je momenteel behandeld door een psycholoog en wil je toch heel graag gebruik maken van VRelax? Vraag dan je behandelaar of de organisatie met ons contact wil opnemen. Wil je zelf alvast wat handige informatie delen met je behandelaar? Op onze download-pagina vind je een handig overzicht van alle informatie.