ERVAAR VRELAX ZELF,
VRAAG DE DEMO AAN

Heb jij cliënten, patiënten of medewerkers die last hebben van spanning? Bijvoorbeeld door burn-out, depressie, angst of een pijnlijke behandeling. Wil je zelf ervaren wat VRelax in jouw werk kan betekenen?

Vraag de gratis demo aan

Vraag gratis de VRelax Experience Box aan

Om het ontspannende effect van VRelax zelf te ontdekken gaat er niets boven de volledige VR ervaring. Vraag daarom hier onze gratis Experience Box aan om  VRelax zelf twee weken lang te ervaren en te zien dat het werkt. De box bevat de VR-bril en gebruiksinstructies en is geheel vrijblijvend. Als je het formulier invult nemen we contact op om de box op te sturen en te bespreken hoe je jouw patiënten of medewerkers kunt helpen ontspannen.


Door partners gevalideerde content, bewezen effectief

VRelax is in samenwerking met patiënten en professionals ontwikkeld. Diverse pilots en wetenschappelijke onderzoeken bewezen al de effectiviteit van onze VR bril met virtuele werelden. Samen met partners in Nederland en daarbuiten blijven wij onderzoek doen naar de effecten van VRelax. Zo kunnen wij VRelax voortdurend verbeteren en vernieuwen. Wij werken inmiddels voor vele GGZ-instellingen in Nederland en dit aantal groeit snel.

Voordelen toepassing Virtual Reality in de GGZ

De jaarlijkse besparing per patiënt door gebruik van Virtual Reality in de GGZ is gemiddeld € 270,-. Er zijn tot drie face-to-face gesprekken minder nodig per jaar en er hoeft minder medicatie te worden voorgeschreven. Bovendien kunnen patiënten die op de wachtlijst staan alvast starten met VR therapie. Meer weten over de voordelen van VR therapie in de GGZ?

Marieke Jongma

Neem contact op met Marieke
+31 (0) 50 211 0142
marieke@vrelax.com