Skip to main content

Pak jouw korte

mentale break!

VRelax voor de zakelijke markt

Ben je ARBO Psycholoog, verzuimcoördinator, bedrijfsarts, HR manager, vitaliteitscoach of teamleider? En ervaren je medewerkers hoge werkdruk of lichamelijke klachten waardoor hun mentale gezondheid in het gedrang komt? Dan is VRelax zeer geschikt voor jou en je medewerkers.

VRelax is bedoeld als ondersteuning voor mensen met een relatief hoog niveau van stress en (risico op het ontstaan van) gezondheidsproblemen en verzuim. Dit kunnen mensen zijn met psychologische problemen, maar ook mensen met lichamelijke klachten, die als gevolg daarvan stress en mentale klachten ervaren.

Het probleem

Stress is beroepsziekte nummer 1. Zowel in het werk als in de privé-sfeer kunnen werknemers een hoge mentale belasting ervaren, waardoor ze de balans verliezen en controle kwijtraken op hun werk en privé-leven. VRelax brengt deze balans weer terug op psychisch en lichamelijk vlak. Wij geloven namelijk in een preventieve aanpak in plaats van pleisters plakken als het te laat is.

De oplossing

Wij vinden dat de mentale overbelasting in onze maatschappij vraagt om nieuwe innovatieve oplossingen zoals VRelax. Hiermee kunnen we kosten en wachtrijen terugdringen en de mentale toestand van mensen met mentale problemen verbeteren. Dit doen wij door in co-creatie met eindgebruikers, wetenschappelijk onderzoek, goede service en implementatie een slimme Virtual Reality app te bouwen, die ontspanning en verlichting brengt.

Onze Virtual Reality app vermindert stress en negatieve emoties, en verhoogt de positieve emoties. Het zorgt aantoonbaar voor beter herstel van psychiatrische klachten, minder pijn, verbeteren van coping en het versterken van autonomie en zelfcontrole. De mentale batterij laadt weer op!

Lees het VRelax@work onderzoek

Bewezen effectief op
de werkvloer

  • 40% minder stress binnen 10 minuten
  • Bewezen toename in werkvreugde en productiviteit
  • Direct te gebruiken bij mentaal overbelast personeel
  • Begeleiding bij gebruik op de werkvloer door VRelax
  • Bewezen effectief tegen stress, angst en burn-out
  • Winnaar beste MedTech Innovatie 2021
  • Korting voor Zilveren Kruis klanten

Die aanhoudende somberheid van me kan ik met VRelax nu bestrijden zodat ik weer een beetje kan werken. Waar ik nog het meest blij van wordt is dat het gezin thuis weer opleeft als ik ook vrolijker ben. Ik hoop echt dat mensen meer dit soort technieken gaan gebruiken. Nooit gedacht wat voor effect die paarden in de VRelax-bril op mij zouden hebben. Gaaf!

Marlies NautaLogisitiek medewerker Int. Transport

Op dagen waarop de klachten mij te veel worden, pak ik de bril erbij. Op die manier kan ik zelfstandig mentaal aansterken zonder extra handjes en tussenkomst van (bijvoorbeeld) een psycholoog of coach. Hierdoor wordt volgens de psycholoog mijn behandeltermijn vermoedelijk aanzienlijk verkort en de kans op (nieuw) verzuim verkleind.

Fred van NuulLocatiemanager Restaurantketen

VRelax zorgt ervoor dat ik mijn dagen meer ontspannen doorkom en minder stress ervaar. Maar het zorgt er ook voor dat ik me rustiger voel in mijn reïntegratie proces. Kortom, VRelax is een zeer welkome en waardevolle aanvulling voor mij!

Willemijn Vos-van RossumCoördinerend begeleider Pluryn

Klant worden?

Ben je geïnteresseerd hoe VRelax past binnen jouw organisatie? Bekijk de video om te zien hoe we je kunnen helpen om VRelax te implementeren op de werkvloer. Wij vinden voor jou de beste aanpak en we hebben veel ervaring met de implementatie. Dus laat je gegevens achter of neem direct contact op, wij doen de rest.

+31 (0) 50 211 0142 / [email protected]

Close Menu